PLAY IT YOUR WAY

ОТКРИЈТЕ ЈА ДОПОЛНИТЕЛНАТА ОПРЕМА

Play it, before after Play it, before after

ДАЈТЕ МУ НОВ ПРАВЕЦ НА ВОЗЕЊЕТО

ИСТРАЖУВАЧ

Комбинирајте ја новата Nissan Micrа Enigma во црна боја со надворешна персонализација плус Power сина боја. Поставете ја куката за влечење, носачите за скии и спојте ја својата bluetooth капа. Со Nissan оргиналната дополнителна опрема, патеките ќе ги совладувате со стил.

Istraživač photo
istraživač slider
МОНТАЖНА КУКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ
istraživač slider
ЧЕЛИЧЕН НОСАЧ
istraživač slider
КРОВНА КУТИЈА - СРЕДНА
istraživač slider
КРОВНИ НОСАЧИ ЗА 6 ПАРА СКИИ
istraživač slider
ПРЕДНИ И ЗАДНИ КАЛНИЦИ

Каталошки броj: KE788-5F501

istraživač slider
ГУМЕНИ ТЕПИСИ
istraživač slider
ПЛЕТЕНА КАПА СО ВLUETOOTH ВРСКА И ЗВУЧНИК

За достапност проверете кај овластениот концесионер

Енергично возење

ПЕРФОРМЕР

Спојте ја Gunmetal сивата боја на каросерија на новата Micra со надворешна персонализација Energy портокалова боја во склад со Nissan уредите за следење на активностите. Зголемете ја силата со shark антената, придвижете ги оргиналните опциски тркала и тргнете на животно патување.

Performer photo
performer slider
АНТЕНА SHARK, СИВА GUNMETAL

Каталошки број: KE280-5FABD

performer slider
17“ АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ SCULPTED

Каталошки број: KE409-5F210

performer slider
ДРЖАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, 3 ВЕЛОСИПЕДИ

Каталошки број: KS738-71313

performer slider
ДРЖАЧИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ, 2 ВЕЛОСИПЕДИ

Каталошки број: KS738-75200

performer slider
ПЕРФОРМАНСИ TRACKER

Проверете достапност кај овластениот концесионер

Одбележете го својот стил

МИСТЕРИОЗЕН

Одберете нова Micra во сребрена Platinum боја со надворешна персонализирана Enigma црна боја: едноставно и префинето како црно-бела фотографија. Додадете профил на багажникот направен по мерка, заштита на праговите и заштитни теписи. Спакувајте фотоапарат и неговата опрема во Nissan Micrа службена торба и уживајте во едноставните моменти. Силата е во малите детали.

Misteriozan photo
misteriozan slider
ПРАГ НА БАГАЖНИКОТ

Каталошки број: KE967-5F020

misteriozan slider
ДВОСТРАНА ОБЛОГА НА БАГАЖНИКОТ

Каталошки број: KE965-5F0S0

misteriozan slider
ДВОСТРАН ТЕПИХ ЗА БАГАЖНИК

Каталошки број: KE840-5F001BE

misteriozan slider
ЗАКАЧАЛКА

Каталошки број: KS872-99900

misteriozan slider
ТОРБА ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛНА ОПРЕМА

Проверете достапност кај овластениот концесионер

ОСВЕТЛЕТЕ ГО СВОЈОТ СВЕТ

ХРАБАР

Осветлете го градот со новата Micra Power сина боја во комбинација со надворешна персонализирана хром боја. Додадете на тоа и осветлување на патот околу автомобилот и магнетен носач на паметен телефон и владејте со ноќта. Потоа одберете дизајнерска Nissan светилка за да направите посебен амбиент во домот.

Smion photo
smion slider
ОСВЕТЛЕН ПРАГ НА ВРАТАТА

Каталошки број: KE967-5F405

smion slider
ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ПАТОТ ПОКРАЈ ВОЗИЛОТО

Каталошки број: KE295-5F013

smion slider
АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Каталошки број: KE630-5F014

smion slider
ВАКУМСКИ ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН

Каталошки број: KS289-360FL

smion slider
МАГНЕТЕН ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН

Каталошки број: KS289-AVMBL

smion slider
ВАКУМСКИ ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТ

Каталошки број: KS289-TH0BL

smion slider
ОСВЕТЛЕН ЗВУЧНИК СО ПРЕНОСЕН ПОЛНАЧ

Проверете достапност кај овластениот концесионер

ПЕРСОНАЛИЗИРАЈТЕ ЈА НОВАТА MICRA

NISSAN ДИЗАЈН СТУДИО

Препуштете се на мечтаење и изразете се со помош на Nissan дизајнерското студио. Изберете помеѓу безбројните комбинации од бои, навлаки, додатоци и детали и направете ја новата Micra по ваша мерка.

dizajn studio slider
УКРАСНА ОБЛОГА НА ВРАТАТА ОД БАГАЖНИКОТ

Каталошки број: KE791-5F021MC

dizajn studio slider
НАСЛОН ЗА РАЦЕ

Каталошки број: KE877-5F0OR

dizajn studio slider
КУЌИШТЕ НА ВНАТРЕШНИОТ РЕТРОВИЗОР

Каталошки број: KE961-5F3OR

dizajn studio slider
ТЕПИХ ОД ВЕЛУР

Каталошки број: KE745-5F001OR

dizajn studio slider
ДВОСТРАН ТЕПИХ ЗА БАГАЖНИК ( ТАКСТИЛ/ГУМА)

Каталошки број: KE840-5F001OR

ПОДИГНЕТЕ ГО ДИЗАЈНОТ НА НОВАТА MICRA НА ПОВИСОКО НИВО

ОСТАНАТИ ДОДАТОЦИ

Ostali, before after Ostali, before after

* Достапноста на прикажаната Nissan оригинална дополнителна опрема проверете ја кај овластениот импортер.