ЗГОДНА И ОДНАДВОР И ОДВНАТРЕ

НОВАТА NISSAN MICRA

ИМАЈТЕ СВОЈ СТАВ

НАДВОРЕШЕН ИЗГЛЕД

Што сокриваат силните атлетски линии? Едноставен дизајн на новата Micra и премиум детали инспирирани од спортски автомобил.

Uvodna slika
МОЌНИ ЛИНИИ. АТЛЕТСКИ ПРОПОРЦИИ

Од било кој агол, новата Nissan Micra се истакнува со едноставен став - низок и широк - профилирани линии и модерен дизајн.

ДИЗАЈН БЕЗ КОМПРОМИС

Облик, функција и став: новата Micra прави совршена рамнотежа помеѓу спортски дизајн и вашите секојдневни потреби, и тоа во склад со вашиот активен животен стил.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Светлосен потпис на LED дневни светла во облик на бумеранг.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Решетките на предната маска во црна и хром боја обликуваат 3D Nissan амблем.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Предни светла за магла со современ правоаголен дизајн.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Ефект "лебдечки кров" со црн заден дел и стандарден кровен спојлер.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Спортски дизајн со скриени рачки на задните врати.

premium detalji slider
ПРЕМИУМ ДЕТАЛИ

Двобојни алуминиумски фелни со посебна обработка само за новата Nissan Micra.

Како за своја душа

ВНАТРЕШНОСТ

Врвна изработка на внатрешноста во новата Micra прави атмосфера за енергично искуство за време на возењето.

Unutrašnjost photo
ЗАДОВОЛЕТЕ ГИ СВОИТЕ СЕТИЛА

Со квалитетни материјали, ексклузивен ентериер во боја и врвен дизајн, новата Micra ве мами да не посакате да возите.

ДИЗАЈНИРАНА ЗА ВАС

Новата Micra e осмислена така да ви овозможи најголема удобност. Тука се ергономските седишта кои не предизвикуваат замор, осмислени согласно положбата на возачот, практично сместени команди, катчиња за оставање на сè што ви треба.

dizajn slider dolje
ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ПРЕФИНЕТОСТ

62% од ентериерот во новата Nissan Micra - вклучувајки ја инструмент таблата  е изработен од квалитетни материјали нежни на допир кој ги спојува премиум деталите со мат сребрени и сјајно црни додатоци.

dizajn slider dolje
ПРАКТИЧНОСТ ПРИ РАКА

Преземете ја контролата преку паметната средишна конзола до практично вградената рачка од менувачот. Командите се паметно распоредени околу возачот за поголемо чувство на сигурност и поголема удобност.

dizajn slider dolje
ОБРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИТЕ

Од наслон за колено до амбиентално осветлување - секој детал во новата Micra е креиран за уникатно уживање за време на возењето.

dizajn slider dolje
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА КОНТРОЛАТА

Ставете ги рацете на управувачот во форма на буквата D со вградени команди и почувствувајте се како во тркачки автомобил.