ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

НОВАТА MICRA

SOLID Бела IVORY ENERGY портокалова ENIGMA Црна PULSE Зелена ECHO Сива PASSION Црвена GLAZE Бела POWER Сина PLATINUM Сребрена
*Сликата на возилото е симболична.
ВЕЌЕ ОД

ден

НАД СИТЕ ОЧЕКУВАЊА

ЕНЕРГИЧНА. ПОДВИЖНА. ВПЕЧАТЛИВА

Со модерен дизајн, лесна за управување и удобна, новата Nissan Micra од петата генерација се издвојува од своите конкуренти.

Izražajna video
1:33 НОВАТА NISSAN MICRA - Play it Your Way
МОДЕРЕН ДИЗАЈН
ОБЛИКУВАНА СО СТИЛ
МОДЕРЕН ДИЗАЈН

Со спортски линии и пропорции како и креативна внатрешност, новата MICRA ја краси препознатлив дизајн.

СИГУРЕН СТАВ
ИЗРАЗЕТЕ СЕ
СИГУРЕН СТАВ

Срушете ги конвенциите и истакнете го својот карактер со автомобил кој ќе ја истакне вашата личност. СЕКАКО НОВАТА MICRA ви нуди стотина различни конфигурации на дизајн.

ЕНЕРГИЧНА ВНАТРЕШНОСТ
ИСКУСТВО ШТО ИНСПИРИРА
ЕНЕРГИЧНА ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешност со врвен квалитет и изработка во новата Micra, е совршен спој на комфор и удобност.

АУДИОСИСТЕМ BOSE PERSONAL
ТЕХНОЛОГИЈА ПОЛНА СО ЕНЕРГИЈА
АУДИОСИСТЕМ BOSE PERSONAL

Возењето со новата Nissan Micra e возбудливо искуство. Од најнапредните интуитивни технологии во класата, особено се истакнува аудиосистемот Bose Personal, прв пат претставен во новата  Nissan Micra.

 

ФАТИ МЕ АКО МОЖЕШ
ПОДВИЖНОСТ И САМОДОВЕРБА

Возете сигурно и самоуверено. Новата Micra нуди возбудливо и сигурно возење благодарение на совршената рамнотежа на движењето.

ГАЛЕРИЈА

ЖИВОТЕН СТИЛ

Редизајнирајте го своето патување со новата Nissan Micra.

Galerija životni stil
 
Galerija životni stil
 
Galerija životni stil
 
Galerija životni stil
 

ПАМЕТНО ВОЗЕЊЕ НИЗ ЖИВОТОТ

Интелигентна мобилност на Nissan

Интелигентната мобилност на Nissan подразбира паметно, сигурно и едноставно но возбудливо возење. Иднината е веќе во ваши раце.