НАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК

Промена на локација на продажниот салон на NISSAN

Почитувани, би сакале да ве информираме дека продажниот салон на Nissan се дислоцира од Скупи бр.18, 1000 Скопје (во склоп на објектот ПСС). Нова адреса: Продажен центар на Аутомотив Груп – генерален импортер на брендовите: Renault, Nissan и Dacia - ул. Скупи бр. 14, 1000 Скопје.

АУТОМОТИВ ГРУП

Aдреса

Скупи 14, 1000 Скопје (Продажен центар Аутомотив Груп – генерален импортер за брендовите Renault, Nissan и Dacia)

Скопје