ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ НИ Е НА ПРВО МЕСТО

Драги клиенти,

Аутомотив Груп како генерален импортер на брендот NISSAN воведе посебен протокол за заштита на вашето здравје како и здравјето на своите вработени.

Продажниот салон како и официјалниот сервисен центар се комплетно дезинфицирани според највисоките критериуми за одржување на хигиената.

Воведен е и посебен ред на прием на нашите клиенти во делот за продажба и во делот на сервисниот центар.

Ги молиме нашите клиенти да се придржуваат на препораките при влез и излез од нашиот салон како и да одржуваат безбедно растојание.

Грижете се за своето здравје и за здравјето на најблиските!

Со почит,
Аутомотив Груп.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ПРОДАЖНИОТ САЛОН NISSAN

Понеделник - Петок: 09:00 - 17:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00 часот

 

Online и телефонска поддршка:
☎ 070330747
📧 Маил – info@nissan.mk

 

РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЕРВИСНИОТ ЦЕНТАР НА NISSAN

 

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00 часот

 

Закажување на сервисен преглед:
☎ 02/ 2 727 234
📧 priemno@renault.mk

 

Контакт сервисен центар:
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638
📧 priemno@renault.mk

 

Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-220; 075/227-478 
📧 rezervni@renault.mk

 

Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧 filip.todorovski@renault.mk