Специјална понуда

ПОДГОТВЕНИ ЗА АВАНТУРА

X-T N-CONNECT / 4WD N – CONNECT 1.7 dCi 150Hp

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 29.800*

 

Комплетно опремен:

 • NISSAN CONNECT  систем за навигација 
 • Интелигентен клуч – палење на копче + Start Stop копче
 • Around View Monitor (систем од 4 камери за паркирање)
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни  знаци
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
 • Систем за одбегнување на фронтален удар
 • Автоматски долги светла
 • Кожен мултифункционален волан и кожен менувач
 • Автоматски клима уред
 • Сензори за паркирање напред и назад
 • Електрично отворање на багажникот
 • Надолжни кровни носачи
 • 18”’ алуминиумски фелни

Цената се однесува на модел X-T N–CONNECT или 

4WD N–CONNECT.

 

*1.847.600 ден.
 

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА NISSAN X-Trail