NISSAN X – TRAIL СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ПОДГОТВЕНИ ЗА АВАНТУРА

БОГАТА ОПРЕМА, СУПЕР ЦЕНА

NISSAN X – TRAIL N-CONNECT / 4WD N – CONNECT

1.7 dCi 150Hp 

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 29.800€*

 

Комплетно опремен:

 • NISSAN CONNECT систем за навигација
 • Интелигентен клуч – палење на копче + Start Stop копче
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента
 • Систем за одбегнување на фронтален удар
 • Автоматски долги светла
 • Кожен мултифункционален волан и кожен менувач
 • Автоматски клима уред
 • Сензори за паркирање напред и назад
 • Електрично отворање на багажникот
 • Надолжни кровни носачи
 • 18”’ алуминиумски фелни

Цената се однесува на модел X-T N – CONNECT или 4WD N – CONNECT.

*1.847.600 ден.

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ