НОВИОТ NISSAN X-TRAIL

Специјална понуда

НОВИОТ NISSAN X-TRAIL
ДО НОВИ, ВОЗБУДЛИВИ АВАНТУРИ

X-Trail 2.0 DCI 4X4 CVT X-Tronic 177HP – TEKNA

 

 • LED предни светла со AFS систем
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран чувствителен  на допир
 • Around View Monitor (систем со 4 камери со приказ од 360 степени околу возилото)
 • Електричен стаклен кров
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само  на верзии со 5 седишта)
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Функција за греење на предни и задни седишта
 • Седишта обложени со кожа
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 смера

 

NISSAN ПОДАРОК:

КРОВНИ ДРЖАЧИ И 4 ЗИМСКИ ГУМИ СО АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ ЗА МОДЕЛИ КУПЕНИ ДО 31.12.2018 ГОД.