Galerija slider
 
Galerija slider
 
Galerija slider
 

НОВ АВАНТУРИСТИЧКИ ДУХ

X-Trail НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Изненадете го семејството. Теренските способности во комбинација со ненаметлив премиум дизајн го прават овој SUV вистински заводник.

ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА СИЛАТА
ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА СИЛАТА

Цврст став со челични мускули

ПРЕДНА МАСКА V-MOTION
ПРЕДНА МАСКА V-MOTION

Атлетска и впечатлива. Авантурата ве повикува.

19 " АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ
19 " АЛУМИНИУМСКИ ФЕЛНИ

Тргнете на пат со стил со комплетно нови алуминиумски фелни.

ХРОМИРАНИ ЗАШТИТНИ ЛАЈСНИ
ХРОМИРАНИ ЗАШТИТНИ ЛАЈСНИ

Истакнете ја каросерија и импресивниот профил.

АВТОМАТСКИ РЕТРОВИЗОРИ СО ПРЕКЛОПУВАЊЕ
АВТОМАТСКИ РЕТРОВИЗОРИ СО ПРЕКЛОПУВАЊЕ

X-Trail се грижи за сè.

ПАНОРАМСКИ КРОВ

Електричниот панорамски кров се отвора до задните седишта и сите патници може да уживаат во околината.

panoramski krov foto

ПОПАМЕТНО ДВИЖЕЊЕ

НАПРЕДНИ АЕРОДИНАМИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Аеродинамичните површини околу кровните носачи и ниското аеродинамично подвозје овозможуваат потивко возење и помала потрошувачка.

aerodinamika foto

НОВО ПРЕМИУМ НИВО

X-TRAIL ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Почувствувајте го квалитетот во внатрешноста на Nissan X-Trail : смиреност и енергичност, опуштеност и префинетост.

СВЕЖ И СОВРЕМЕН ИЗГЛЕД
СВЕЖ И СОВРЕМЕН ИЗГЛЕД

Отворен кон светот, X- Trail е место кое може да го поделите со друг и во кое може да минувате низ животот.

УПРАВУВАЧ СО ФУНКЦИЈА НА ГРЕЕЊЕ
УПРАВУВАЧ СО ФУНКЦИЈА НА ГРЕЕЊЕ

Управувач со рамен долен дел ви посакува добредојде.

СРЕДНА КОНЗОЛА ОД PVC СО УКРАСНИ РАБОВИ
СРЕДНА КОНЗОЛА ОД PVC СО УКРАСНИ РАБОВИ

Силен и сигурен зафат

РАЧКАТА ОД МЕНУВАЧОТ ОБЛОЖЕНА СО КОЖА
РАЧКАТА ОД МЕНУВАЧОТ ОБЛОЖЕНА СО КОЖА

Кожна навлака со двојни шавови и нов дизајн на рачката од менувачот.

УМЕТОЦИ НА ВРАТИТЕ
УМЕТОЦИ НА ВРАТИТЕ

Сјајни црни уметоци со метлик детали, секаде околу вас во премиум стил.

ПОДЕЛЕТЕ ГО ПРОСТОРОТ

ПРОСТОР ЗА СЕКАКВА АВАНТУРА

Третиот ред на седишта во X-Trail во однос 50:50 е идеален за превоз на цел тим или доколку сакате да превезете повеќе пријатели.

Unutrašnji Unutrašnji
СЕДИШТА EZ FLEX

Вистински удобни седишта инспирирани од бестежинска состојба кои се прилагодуваат на вашите единствени точки на притисок.

ТКЕНИНА TRICOT КОЈА ПОДСЕТУВА НА БРУСЕНА КОЖА

ТКЕНИНА TRICOT КОЈА ПОДСЕТУВА НА БРУСЕНА КОЖА

ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - ЦРНА

ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - ЦРНА

ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - БЕЖ

ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - БЕЖ

ТЕМНО КАФЕНА КОЖА СО ШАВОВИ

ТЕМНО КАФЕНА КОЖА СО ШАВОВИ

ТКЕНИНА TRICOT КОЈА ПОДСЕТУВА НА БРУСЕНА КОЖА
ТКЕНИНА TRICOT КОЈА ПОДСЕТУВА НА БРУСЕНА КОЖА
Достапно само во ниво на опрема VISIA, ACENTA и N- CONNECTA.
ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - ЦРНА
ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - ЦРНА
Достапно само во ниво на опрена ТЕКНА
ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - БЕЖ
ПРИРОДНА КОЖА СО ПЕРФОРАЦИИ - БЕЖ
Достапно само во ниво на опрена ТЕКНА
ТЕМНО КАФЕНА КОЖА СО ШАВОВИ
ТЕМНО КАФЕНА КОЖА СО ШАВОВИ
Дополнителна опрема само во ниво на опременост ТЕКNА.