ЦЕНИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Visia

X-TRAIL Visia

ВЕЌЕ ОД *

1.933.780 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3

Ваша верзија

X-Trail 1.7 dCi VISIA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.2
 • Емисија CO2 (g/km)

  137

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1580 - 1689
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 4 звучници
 • Bluetooth
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Задни светла за магла
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Паркинг сензори 21.700 ден

 • Предни и задни паркинг сензори (SENS)
Acenta

X-TRAIL Acenta

ВЕЌЕ ОД *

2.014.380 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 160 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1332
 • 160 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1332

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3

Ваша верзија

X-Trail 1.7 dCi ACCENTA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.2
 • Емисија CO2 (g/km)

  137

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1580 - 1689
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1332

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  198

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.3 DiG

 • Вид на менувач

  Автоматски со 7 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,5

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.3
 • Емисија CO2 (g/km)

  150

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1485 - 1581
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.6
 • Емисија CO2 (g/km)

  150

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1640 - 1742
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5,7
 • Емисија CO2 (g/km)

  151

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1670 - 1754
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.0
 • Емисија CO2 (g/km)

  159

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1700 - 1802
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  1820
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Клима уред
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • 17” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/65 R17
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Далечинско централно заклучување
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Темпомат

18” алуминиумски фелни (18) 9.300 ден

 • 18” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Nissan Connect 52.700 ден

 • Nissan Connect +DAB+shark антена+AVM монитор+Moving object detection (NC)

Safety shield Acenta (SS) 52.700 ден

 • Автоматска контрола на долги светла
 • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Сигнал за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајната лента

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

18” алуминиумски фелни (18) 9.300 ден

 • 18” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Nissan Connect 52.700 ден

 • Nissan Connect +DAB+shark антена+AVM монитор+Moving object detection (NC)

Safety shield Acenta (SS) 52.700 ден

 • Автоматска контрола на долги светла
 • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Сигнал за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајната лента

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

18” алуминиумски фелни (18) 9.300 ден

 • 18” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Nissan Connect 52.700 ден

 • Nissan Connect +DAB+shark антена+AVM монитор+Moving object detection (NC)

Safety shield Acenta (SS) 52.700 ден

 • Автоматска контрола на долги светла
 • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Сигнал за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајната лента

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

18” алуминиумски фелни (18) 9.300 ден

 • 18” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Nissan Connect 52.700 ден

 • Nissan Connect +DAB+shark антена+AVM монитор+Moving object detection (NC)

Safety shield Acenta (SS) 52.700 ден

 • Автоматска контрола на долги светла
 • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Сигнал за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајната лента

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

18” алуминиумски фелни (18) 9.300 ден

 • 18” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Nissan Connect 52.700 ден

 • Nissan Connect +DAB+shark антена+AVM монитор+Moving object detection (NC)

Safety shield Acenta (SS) 52.700 ден

 • Автоматска контрола на долги светла
 • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Сигнал за предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајната лента

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)
N-Connecta

X-TRAIL N-Connecta

ВЕЌЕ ОД *

2.163.180 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 160 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1332
 • 160 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1332

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3

Ваша верзија

X-Trail 1.7 dCi N-CONNECTA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.2
 • Емисија CO2 (g/km)

  143

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1580 - 1689
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1332

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  198

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.3 DiG

 • Вид на менувач

  Автоматски со 7 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,5

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.3
 • Емисија CO2 (g/km)

  154

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1485 - 1581
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.6
 • Емисија CO2 (g/km)

  154

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1640 - 1742
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.7
 • Емисија CO2 (g/km)

  154

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1670 - 1754
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.0
 • Емисија CO2 (g/km)

  168

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1700 - 1802
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 18” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии 225/60 R18
 • Должни кровни носачи
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 18” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии 225/60 R18
 • Должни кровни носачи
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 18” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии 225/60 R18
 • Должни кровни носачи
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 18” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии 225/60 R18
 • Должни кровни носачи
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Затемнети задни стакла
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 18” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии 225/60 R18
 • Должни кровни носачи
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

19” алуминиумски фелни (19) 6.200 ден

 • 19” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Safety shield N-Connecta (SS) 52.700 ден

 • Интелигентен Park Assist
 • Систем за идентификација на предмет кој наидува од страна
 • Систем за надзор на мртов агол
 • Систем за одржување на свесноста/ будноста на вниманието на возачот

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

19” алуминиумски фелни (19) 6.200 ден

 • 19” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Safety shield N-Connecta (SS) 52.700 ден

 • Интелигентен Park Assist
 • Систем за идентификација на предмет кој наидува од страна
 • Систем за надзор на мртов агол
 • Систем за одржување на свесноста/ будноста на вниманието на возачот

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

19” алуминиумски фелни (19) 6.200 ден

 • 19” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Safety shield N-Connecta (SS) 52.700 ден

 • Интелигентен Park Assist
 • Систем за идентификација на предмет кој наидува од страна
 • Систем за надзор на мртов агол
 • Систем за одржување на свесноста/ будноста на вниманието на возачот

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

19” алуминиумски фелни (19) 6.200 ден

 • 19” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Safety shield N-Connecta (SS) 52.700 ден

 • Интелигентен Park Assist
 • Систем за идентификација на предмет кој наидува од страна
 • Систем за надзор на мртов агол
 • Систем за одржување на свесноста/ будноста на вниманието на возачот

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)

19” алуминиумски фелни (19) 6.200 ден

 • 19” алуминиумски фелни

7 седишта + Сончев кров 74.400 ден

 • 7 седишта
 • Сончев кров

Safety shield N-Connecta (SS) 52.700 ден

 • Интелигентен Park Assist
 • Систем за идентификација на предмет кој наидува од страна
 • Систем за надзор на мртов агол
 • Систем за одржување на свесноста/ будноста на вниманието на возачот

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

Стаклен кров 37.200 ден

 • Sun roof стаклен панорамски кров (SUN)
Tekna

X-TRAIL Tekna

ВЕЌЕ ОД *

2.417.380 ден

Моментално гледате

Pregled
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 160 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1332
 • 160 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1332

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3
Моќ на моторот 150 KS
Потрошувачка N/A
Обем на мотор 1749
 • 150 KS

 • N/A

  L/100 KM
 • 1749

  cm3

Ваша верзија

X-Trail 1.7 dCi TEKNA

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.2
 • Емисија CO2 (g/km)

  143

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1580 - 1689
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1332

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  198

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.3 DiG

 • Вид на менувач

  Автоматски со 7 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  11,5

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.3
 • Емисија CO2 (g/km)

  154

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1485 - 1581
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  194

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Рачен со 6 преносни степени

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  10,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.7
 • Емисија CO2 (g/km)

  143

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1670 - 1754
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  5.6
 • Емисија CO2 (g/km)

  154

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1640 - 1742
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Мотор и менувач

 • Вид на гориво

  бензин

 • Број на цилиндри

  4

 • Обем на мотор (cm3)

  1749

 • Најголема дозволена брзина (km/h)

  190

 • Најголем вртежен момент (Nm/min-1)

 • Вид на мотор

  1.7 DCI

 • Вид на менувач

  Автоматски Xtronic CVT менувач

 • Брзина на возилото 0 - 100 km/h (s)

  12,7

Потрошувачка и емисии

 • Потрошувачка на гориво при комбинирано возење (l/100km)

  6.0
 • Емисија CO2 (g/km)

  168

Управувач

 • Управувач

  летва на воланот потпомогната од електрично серво

Димензии и опрема

 • Големина на резервоарот на гориво (L)

  60
 • Min Max

  1700 - 1802
 • Големина на багажниот простор

  565
 • Вкупна должина (mm)

  4690
 • Вкупна ширина (mm)

  2060
 • Вкупна висина (mm)

  0
 • Меѓуоскино растојание (mm)

  2705

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Греење на предни и задни седишта
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 насоки
 • Електрично подесување на совозачко седиште во 2 насоки
 • Затемнети задни стакла
 • Кожни седишта
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 19” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • LED предни светла со AFS систем9
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/55 R19
 • Должни кровни носачи
 • Електричен стаклен кров
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само на верзии со 5 седишта)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Греење на предни и задни седишта
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 насоки
 • Електрично подесување на совозачко седиште во 2 насоки
 • Затемнети задни стакла
 • Кожни седишта
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 19” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • LED предни светла со AFS систем9
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/55 R19
 • Должни кровни носачи
 • Електричен стаклен кров
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само на верзии со 5 седишта)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Греење на предни и задни седишта
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 насоки
 • Електрично подесување на совозачко седиште во 2 насоки
 • Затемнети задни стакла
 • Кожни седишта
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 19” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • LED предни светла со AFS систем9
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/55 R19
 • Должни кровни носачи
 • Електричен стаклен кров
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само на верзии со 5 седишта)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Греење на предни и задни седишта
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 насоки
 • Електрично подесување на совозачко седиште во 2 насоки
 • Затемнети задни стакла
 • Кожни седишта
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 19” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • LED предни светла со AFS систем9
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/55 R19
 • Должни кровни носачи
 • Електричен стаклен кров
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само на верзии со 5 седишта)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

Внатрешност

 • 12V приклучок
 • 6 звучници
 • Bluetooth
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Внатрешен ретровизор со опција на самозатемнување
 • Возачко седиште подесувано по висина
 • Греење на предни и задни седишта
 • Делива и лизгачка задна клупа
 • Дигитален часовник
 • Електрични стакла напред и позади
 • Електрично подесување на возачкото седиште во 4 насоки
 • Електрично подесување на совозачко седиште во 2 насоки
 • Затемнети задни стакла
 • Кожни седишта
 • Команди за радио, патен компјутер, темпомат и Bluetooth на управувач
 • Лумбална потпора на возачкото седиште
 • Мерач на надворешна температура
 • Навигација Nissan Connect со 7” екран осетлив на допир
 • Наслон за раце на задната клупа со прегради за чаши
 • Огледало на возачки и совозачки штитник од сонце
 • Осветлување во багажен простор
 • По висина подесувани потпирачи за глава напред(2) и назад(3)
 • Подесување на совозачкото седиште по висина
 • Преграда во багажниот простор
 • Преден наслон за раце
 • Радио CD MP3, приклучок USB, AUX и DAB функција
 • Серво управувач подесив по височина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач во кожа
 • Централна конзола со место за чаша
 • Џебови на задниот дел на возачко и совозачко седиште

Надворешен изглед

 • “Shark” антена
 • 19” алуминиумски фелни
 • Follow me home функција
 • LED дневни светла
 • LED предни светла со AFS систем9
 • Автоматско палење на светла
 • Димензии на гуми 225/55 R19
 • Должни кровни носачи
 • Електричен стаклен кров
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење и интегриран покажувач на смерот
 • Електрично преклопување на надворешните ретровизори
 • Електронска контрола на погонот - ALL MODE систем 4x4 (за модели со опција со погон 4x4)
 • Задни светла за магла
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Предни светла за магла
 • Сензор за дожд
 • Украсни хромирани лајсни околу прозорите
 • Халогенски предни светла
 • Хромирани надворешни рачки на вратите

Сигурност

 • ABS систем против блокирање на тркалата
 • EBD - електричен регулатор на силата на кочење
 • ESP - електронски надзор на стабилноста на возилото
 • ISOFIX држачи за детско седиште
 • Nissan Chassis Control
 • Два сигурносни појаси напред со 3 тркалца и три позади со 3 тркалца
 • Можност за исклучување на воздушното перниче за совозачот
 • Ограничувач на затезната сила на сигурносните појаси напред
 • По висина подесувани сигурносни појаси
 • Сигурносни воздушни завеси
 • Сигурносни предни воздушни перничиња(возач и совозач)
 • Сигурносно странично воздушно перниче (возач и совозач)

Техника

 • Around View Monitor (4 камери за 360° преглед околу возилото)
 • START/STOP функција за стартување на возилото
 • Автоматско работење на долги светла
 • Далечинско централно заклучување
 • Електрично отворање на вратата на багажникот
 • Електронска паркинг сопирачка
 • Имобилизатор
 • Индикатор за промена на брзина
 • Инструмент табла со 5” TFT екран во боја
 • Интелигентен клуч со stop/start функција
 • Интелигентен систем за паркирање
 • Ограничувач на брзина
 • Помош при качување на нагорнини (Hill Start Assist)
 • Премиум Bose® аудио систем со 8 звучници, вуфер и дигитално појачување (само на верзии со 5 седишта)
 • Резервно тркало
 • Систем за автоматско препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за мерење на притисок на пневматици (Tyre Pressure Monitoring System)
 • Систем за одбегнување на фронтален судар
 • Систем за одржување на вниманието на возачот
 • Систем за предупредување на возило во мртов агол
 • Систем за предупредување на возило од страна за време на возење наназад
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Систем за препознавање на објекти во движење
 • Темпомат

7 седишта 37.200 ден

 • 7 седишта

Кожен ентериер премиум 62.000 ден

 • Кафена кожа премиум во ентериерот (TL)

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

7 седишта 37.200 ден

 • 7 седишта

Кожен ентериер премиум 62.000 ден

 • Кафена кожа премиум во ентериерот (TL)

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

7 седишта 37.200 ден

 • 7 седишта

Кожен ентериер премиум 62.000 ден

 • Кафена кожа премиум во ентериерот (TL)

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

7 седишта 37.200 ден

 • 7 седишта

Кожен ентериер премиум 62.000 ден

 • Кафена кожа премиум во ентериерот (TL)

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја

7 седишта 37.200 ден

 • 7 седишта

Кожен ентериер премиум 62.000 ден

 • Кафена кожа премиум во ентериерот (TL)

Металик или перла боја 62.000 ден

 • Металик или перла боја