НОВИОТ NISSAN QASHQAI

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

НОВИОТ NISSAN QASHQAI
СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ!

NISSAN QASHQAI 1.5 DCI N-CONNECTA SUN сега со попуст од 4.150 *

 

  • 18” алуминиумски фелни
  • Димензии на гуми 215/55 R18
  • Интелигентен клуч - систем за отклучување на возилото и за вклучување на моторот без употреба на клучот со START/STOP копче
  • Nissan Connect мултимедијален навигациски систем со 7” екран чуствителен на допир во боја
  • 360 Around View Monitor (систем за 4 камери за паркирање)
  • Автоматско нужно сопирање (функција на препознавање на пешаци)
  • Препознавање на сообраќајни знаци
  • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
  • Предни и задни паркинг сензори
  • Автоматско вклучување / исклучување на долги светла

*257.300 ден.

**Сликата е симболична.