НОВИОТ NISSAN QASHQAI

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА 1

НОВИОТ NISSAN QASHQAI
СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ!

NISSAN QASHQAI DIG-T VISIA од 18.990 €*

 • Nissan интелигентен надзор на шасија: Active Ride control, Active Trace control
 • ABS (Систем против блокирање на тркалата)
 • EBD (Електричен регулатор на силата на кочење)
 • ESP (Електронска контрола на стабилност на возилото)
 • NBAS (Зајакнување на силата на сопирање во итен случај)
 • Клима уред
 • Челични фелни 16" со украсни поклопци
 • Димензии на гуми 215/65 R16
 • Електрично подесиви ретровизори со функција на греење во боја на каросерија, рачно преклопливи со LED покажувачи на смерот
 • Нови LED предни дневни светла со светлосив потпис
 • Задни светла со LED потпис со 3D ефект
 • Помош при тргнување по нагорнина (Hill Start Assist)
 • STOP/START систем на работа на моторот

  * 1. 177.380 ден. 

** Сликата е симболична.