УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

Надворешен изглед од кој ви запира здивот и аеродинамични особини кој пак ќе ви овозможат најдобро искуство во градско возење.
Искористете ја специјалната понуда на модел од залиха за:

 

NISSAN QQ 1.3 DIG 160 N-CONN SUN LE за 23.700€
Редовна цена: 29.840€
Боја: Бронзена металик / Виолетова металик / Црна Perla металик

 

NISSAN QQ 1.5 dCi 115 N-CONN SUN LE за 26.700 €
Редовна цена: 32.640€
Боја: Бела перла металик / Виолетова металик

 

Богато опремен:

 • Nissan интелигентна контрола на шасија: Active Ride control, Active Trace control
 • Hill Start Assist –помош при тргнување по нагорнини
 • Автоматска паркинг сопирачка 
 • Двозонски автоматски клима уред
 • CarPlay & Android Auto можност за пресликување на телефонот
 • Автоматско итно сопирање  (функција на препознавање за пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента 
 • Предни и задни паркинг сензори
 • 360 Around View Monitor (4 камери за помош при паркирање)
 • Интелигентен клуч + START/STOP копче
 • Full LED светла
 • Автоматско управување со долги светла
 • Затемнети задни стакла и shark антена 
 • SUNROOF Панорамски стаклен кров и кровни носачи 
 • Aлуминиумски фелни 18”

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

 

*Цените на моделите во денари:

23.700€ (1.469.400 ден.)

29.840€ (1.850.080 ден.)

26.700€ (1.655.400 ден.)

32.640€ (2.023.680 ден.)

 

*Фотографијата на почетниот слајдер е симболична.