УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

Надворешен изглед од кој ви запира здивот и аеродинамични особини кој пак ќе ви овозможат најдобро искуство во градско возење.
Искористете ја специјалната понуда на модел од залиха за:

 

NISSAN QQ 1.3 DIG 160 ACENTA SUN SS за 22.100€
Редовна цена: 27.040 €
Боја: Бела Perla металик / Темно црвена металик

 

NISSAN QQ 1.5 dCi 115 ACENTA SUN SS за 23.650€
Редовна цена: 29.340 €
Боја: Бронзена металик / Сина металик

 

 

Богато опремен:

 • Nissan интелигентна контрола на шасија: Active Ride control, Active Trace control
 • Hill Start Assist –помош при тргнување по нагорнини
 • Автоматска паркинг сопирачка
 • Двозонски автоматски клима уред
 • CarPlay & Android Auto можност за пресликување на телефонот
 • Автоматско итно сопирање  (функција на препознавање за пешаци)
 • Препознавање на сообраќајни знаци
 • Систем за предупредување при ненамерно напуштање на возната лента
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Задна камера
 • Автоматско управување со долги светла
 • SUNROOF Панорамски стаклен кров и кровни носачи
 • Aлуминиумски фелни 17”

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

 

*Цените на моделите во денари:

27.040€(1.676.480 ден.)

22.100€ (1.370.200 ден.)

29.340€ (1.819.080 ден.)

23.650€ (1.466.300 ден.)

 

*Фотографијата на почетниот слајдер е симболична.