Спортски Crossover coupe

НОВИОТ NISSAN JUKE 1.0 117 DIG–T ЗА 17.990 €*

 

 

 

 Богата опрема на верзијата VISIA која вклучува:

 

 • 5* Еuro N’ CAP

 • Hill Start Assist (Систем за помош при тргнување по нагорнина)

 • Active Trace Control (Систем за активна контрола на возилото при возење во кривина)

 • Active Ride Control  (Систем за активно следење на удобноста при возењето)

 • Систем за избегнување фронтален удар со препознавање на пешаци и велосипедисти

 • Предупредување при ненамерно напуштање на сообраќајна лента

 • Препознавање на сообраќајни знаци

 • FULL LED светла

 • Автоматско управување со долги светла

 • Моноформ спортски седишта

 • Амбиентално светло во возилото

 

*1.115.380 ден.

 

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ ЗА МОДЕЛОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ ЗА МОДЕЛОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ