NISSANCONNECT УСЛУГИ

NissanConnect Services апликациите Ви овозможуваат пристап до многуте уникатни одлики на вашиот Nissan JUKE. Повеќе технологија. Повеќе погодности.

image
АНАЛИЗА НА ВОЗЕЊЕТО
АНАЛИЗА НА ВОЗЕЊЕТО

Пристап до статистички информации: просечна брзина, број на патувања, максимална брзина, поминатa километража и уште многу други.

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗВУК И СВЕТЛА
ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗВУК И СВЕТЛА

Направете вашиот JUKE да се истакне во секоја ситуација - трепкајте со светлата и користете го звукот.

NISSAN ПОМОШ И ПОДДРШКА
NISSAN ПОМОШ И ПОДДРШКА

Потполно се изгубивте? Контактирајте го Nissan за генерална асистенција.

WI-FI ВО ВОЗИЛОТО

Водечка конекција, поврзување за сите! Со достапен Wi-Fi hotspot во самиот JUKE, вие можете да се поврзете до осум одделни апарати, лаптопи, преносни уреди за игри, паметни телефони и таблети во, но и околу возилото.

WI-FI ВО ВОЗИЛОТО

ИНТЕЛИГЕНТНА ИНТЕГРАЦИЈА

ПОВРЗИ ГО ТВОЈОТ СВЕТ, ЕДНОСТАВНО

Со достапните NissanConnect® технологии, можете да прилагодите како да останете во контакт. Само приклучете го пристапот до вашиот компатибилен паметен телефон. Или користете Nissan Door to Door Навигација за беспрекорно насочување до вашата дестинација. Сето тоа е дел од Nissan Intelligent Мобилност, што го поставува вашиот свет во вашите раце, одговорно.

АПЛИКАЦИИ И ДРУГО
ПОВРЗИ ГО ТВОЈОТ СВЕТ
АПЛИКАЦИИ И ДРУГО
МАПИ
Бидете секогаш информирани
МАПИ
ИНФОРМАЦИИ ЗА МОМЕНТАЛНИОТ СООБРАЌАЈ
TBE на време
ИНФОРМАЦИИ ЗА МОМЕНТАЛНИОТ СООБРАЌАЈ
APPLE CARPLAY®

Би сакале да остварите нови познанства? Да посетите различни места? Прашајте ја Siri®. Опремен со гласовна контрола на Siri, Apple CarPlay® ги пренесува сите ваши контакти во новиот Juke, омилени апликации за пораки, iTunes® библиотека, листи за репродукција на Apple Music, Apple Maps и многу повеќе.
Едноставно вклучете го вашиот компатибилен iPhone® и возете.

APPLE CARPLAY®
ANDROID AUTO™

Дознајте каде ќе одите и кога. JUKE и Google Маps™ Ви помагаат да се движите на сите следни состаноци, додека вашиот асистент на Google, Ве одржува во вашиот распоред. Изберете песна, променете ја вашата дестинација или одговорете на текст порака со вашите раце преку управувачот, користејќи стотици достапни говорни команди.

ANDROID AUTO™
GOOGLE HOME

Не сте сигурни дали заклучивте? Со Google Home може да прашате сè што Ве интересира. Вашиот ЈUKE ќе Ви одговори и тогаш можете да заклучите - или да ги отклучите вратите - сите преку говорна команда. Има широк опсег на она што можете да си го овозможите - од испраќање на адреса преку системот за навигација до дијагностика за работата на возилото.

mosaic triple
mosaic triple

НАПРЕДЕН ЕКРАН ЗА АСИСТЕНЦИЈА ВО ВОЗЕЊЕТО

Бидете фокусирани на она што е најважно: Возењето! Од насоки за бирање на патеки, до безбедносни сигнали - дури Ве предупредува ако се почувствува дека Ви треба пауза - JUKE екран во боја, сето тоа пред вашите очи, помагајќи да се минимизира времето што би го поминале во гледање на страна.

BLUETOOTH AUDIO

JUKE Ви дава целосна контрола над вашите листи и објави. Имиња на уметници, наслови на песни и многу други, можат да бидат прикажани директно на контролната табла.

ПОВРЗАНИ
Листа на повици

Ви го олеснува испраќање и примањето на повици од вашиот телефон со Bluetooth и го ограничува времето што го трошите во поглед на несоодветно место, наместо на патот.

ПОВРЗАНИ
Вртење - По - Вртење Навигација

Со следниот потег токму пред вашите очи, новиот Nissan JUKE всушност Ви помага побрзо и полесно да стигнете до вашата дестинација.

ПОВРЗАНИ
ЕФИКАСНОСТ
ЗАШТЕДА НА ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

Пратете го неверојатно ефикасниот мотор на Новиот JUKE и аеродинамиката која значи импресивна економичност во однос на потрошувачката на горивото.

ЕФИКАСНОСТ
ПАТУВАЧКИ КОМПЈУТЕР

Сè што треба да знаете - моментална потрошувачка на гориво, оддалеченост, - вашиот JUKE дури и ќе Ве насочи како да бидете поефикасен возач.

ЕФИКАСНОСТ
СИЛА НА УПРАВУВАЊЕ

Користете ги контролите на управувачот на JUKE и одбирајте ги перформансите онакви какви што ги сакате.

БЕЗБЕДНОСТ
АСИСТЕНЦИЈА ПРИ ВОЗЕЊЕТО

Известувања преку напредни безбедносни карактеристики (Blind Spot Warning), Lane Keep Assist - асистенција за правилна насоченост на сообраќајната лента и (Emergency Braking) Итно сопирање, сето тоа прикажано и достапна опција преку екранот кој го имате.

БЕЗБЕДНОСТ
ПРИТИСОК ВО ГУМИТЕ

 Добијте отчитување на притисокот во пневматиците. 

БЕЗБЕДНОСТ
КОМПАС

Подобро од оној компас кој го имате прикачено на клучевите. Оваа единица го мери копнениот магнетизам и ја означува насоката на возилото.