ОТКРИЈТЕ ГО NISSAN JUKE

ТЕХНОЛОГИЈА БЕЗ КОМПРОМИС
ВЕЌЕ ОД 1.063.300 ДЕН
ВЕЌЕ ОД

1.187.300 ден

ЗОШТО БАШ JUKE?

ОВОЈ МАЛ SUV НЕ ПРИФАЌА КОМПРОМИСИ КОГА СЕ РАБОТИ ЗА ТЕХНОЛОГИЈА

НАПРАВЕТЕ ЧЕКОР ПОНАТАМУ СО ИНТЕЛИГЕНТНАТА МОБИЛНОСТ НА NISSAN

ОБОЕТЕ ГО НА СВОЈ НАЧИН СО РЕШЕНИЈАТА НА NISSAN ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

ДВИЖЕТЕ СЕ ВО СВОЈОТ РИТАМ СО АУДИОСИСТЕМОТ BOSE®PERSONAL®

6 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ NISSAN JUKE

Откријте зошто JUKE е единствен мал SUV со кого ќе почувствувате вистинско задоволство при возењето.

Поминете преку сликата за да погледнете повеќе

ПРОВЕРЕТЕ ГО ИЗГЛЕДОТ И ВПЕЧАТОКОТ КОЈ ГО ОСТАВА ДИЗАЈНОТ НА NISSAN JUKE

ПРОНАЈДЕТЕ JUKE ЗА СЕБЕ МЕЃУ НАШИТЕ ПОСЕБНИ ПОНУДИ

СИНХРОНИЗИРАЈТЕ ГИ СВОИТЕ СЕТИЛА СО ИНТУИТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИЈА БЕЗ КОМПРОМИС
ОДВРЗЕТЕ ГО JUKE N - TEC

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА

NISSAN ИНТЕЛИГЕНТНА МОБИЛНОСТ

Nissan интелигентната мобилност ќе го смени стилот со кој се движиме низ животот. Со него имате повеќе самодоверба, повеќе возбудувања и поголема поврзаност со светот околу нас. Уживајте во забавно и удобно возење со новиот Nissan Juke. Малиот SUV е опремен со технологија со интелигентна мобилност која ги следи случувањата околу вас и по потреба, доколку Ви притребаат Ви стојат на располагање.

МОДЕРЕН ДИЗАЈН

СПОРТСKИ И ПРAКТИЧЕН МАЛ SUV

#image 1