1.0 100 KC N-CONN

NISSAN MICRA ЗА 14.500€

БОГАТА ОПРЕМА, СУПЕР ЦЕНА

Специјална понуда на NISSAN MICRA возила од залиха за 14.500€

 

НАД СИТЕ ОЧЕКУВАЊА

Замислете повозбудливо патување секој ден - возење со доверба и поврзаност со светот. Тоа е идејата зад NISSAN интелигентната мобилност. Доаѓа со НОВАТА MICRA преку Интелигентните системи за возење коишто внимаваат на сè околу вас, предупредувајќи ве кога е потребно, за да ве заштитат од незгода. Колку посигурно се чувствувате додека сте позади управувачот, толку повеќе уживате во задоволството кое го овозможува возењето.

 

Искористете ја понудата на Nissan Micra 1.0 N-CONN со 100 КС – редовна цена: 17.300€ за специјална цена за возила од залиха: 14.500€

 

Боја: Портокалова металик / Сина металик

 

Богато опремен:

 • Nissan интелигентна контрола на шасија: Active Ride control, Active Trace control
 • Автоматско итно сопирање  (функција на препознавање за пешаци)
 • Hill start assist - помош при тргнување на нагорнина
 • Автоматски клима уред
 • Управувач обложен со кожа
 • Nissan Connect - систем за навигација 
 • Затемнети задни стакла
 • Интелигентен клуч + START/STOP  копче
 • Електрично преклопливи  ретровизори со функција за греење и LED покажувачи на насока
 • Задни сензори за паркирање
 • Алуминиумски фелни 16"

ПРЕЗЕМИ ГО ЦЕНОВНИКОТ

ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА МОДЕЛОТ

 

*Цените на моделите во денари:

14.500 (899.000 ден.)

17.300 (1.072.600 ден.)

 

*Фотографијата на почетниот слајдер е симболична.