ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА НОВАТА МИКРА

PLAY IT YOUR WAY

Срушете ги конвенциите и пронајдете го стилот кој ви одговара, одвнатре и однадвор со повеќе од 100 конфигурации. Поминете со глувчето преку новата Micra за да ги откриете највпечатливите варијанти, кликнете на возачката врата и уживајте во прекрасната внатрешност.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА НАДВОРЕШНИОТ ИЗГЛЕД

Нагласете ја својата исклучителност

Бидете храбри и сигурни. Безбројните комбинации за персонализација на новата Nissan Micra овозможуваат да ја истакнете својата исклучителност.

НАПРАВЕТЕ ЈА ЕЛЕГАНТНА
НАПРАВЕТЕ ЈА ЕЛЕГАНТНА

Искреирајте единствен изглед за својата Nissan Micra и изберете пакет за надворешна персонализација која ќе им даде боја на вашите ретровизори, страничните украсни лајсни како и на предните и задните браници.

НАПРАВЕТЕ ЈА ЕКСКЛУЗИВНА
НАПРАВЕТЕ ЈА ЕКСКЛУЗИВНА

Одете чекор плус во уредување на надворешниот изглед и одберете пакет надворешна персонализација PLUS со украсни додатоци за фелни во боја.

НЕКА БИДЕ ВПЕЧАТЛИВА
НЕКА БИДЕ ВПЕЧАТЛИВА

Искреирајте дизајн и привлечете внимание со пакетот за надворешна персонализација ULTIMATЕ коj со украсните додатоци за фелни дава уште поисклучителен и повпечатлив изглед.

ИЗРАЗЕТЕ ГО СВОЈОТ СТИЛ СО СИЛНИ БОИ НА КАРОСЕРИЈА

Издвојте се од толпата. Од Energy портокалова до Power сина, новата Micra ви овозможува широка лепеза на бои да биде енергична и живописна баш како вас.

vanjska slider
ПРОНАЈДЕТЕ ГО СВОЈОТ ИДЕАЛЕН ПАР

Одберете пакет за надворешно уредување кој одговара на вашиот карактер од понудата на четири бои: Металик црна, хром, металик портокалова или металик сина.

vanjska slider
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА СО ВРВНА ИЗРАБОТКА

Запознајте се со премиум завршната обработка и детали во пакетот на надворешна персонализација. Без разлика дали се работи за          галванизиран алуминиум на мат или сјајни додатоци, надворешната персонализација на новата Micra ќе го привлече вниманието каде и да се појави.

vanjska slider

ВНАТРЕШНА ПРЕСОНАЛИЗАЦИЈА

Ваш простор, ваше царство

Ова е ваш простор. Надградете се со материјали од врвен квалитет, премиум детали и завршна обработка и создадете вистинско доживување во внатрешноста. Изберете нијанси од богатата понуда и внесете свој стил  на седиштата, инструмент таблата и облогите на вратите и дознајте што е тоа што ја прави новата Micra поинаква.

unutarnja, slider
 
unutarnja, slider