ВИД НА АВТОМОБИЛ

Најниска цена Највисока цена
6
ИСТАКНАТО

НОВАТА MICRA

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО СВОЈОТ СОЈУЗНИК

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

948.600 ден

НОВАТА MICRA

Новиот Juke

Спортски Crossover coupe

ВЕЌЕ ОД

Веќе од

1.171.800 ден

Новиот Juke

Новиот Nissan Qashqai

УЛТИМАТИВЕН ГРАДСКИ CROSSOVER

ВЕЌЕ ОД

Веќе од

1.425.380 ден

Новиот NISSAN QASHQAI

Новиот NISSAN X-TRAIL

СОЗДАДЕН ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

2.039.180 ден

X-Trail

НОВАТА NAVARA

МОЌНОСТ ВО ИЗОБИЛСТВО

ВЕЌЕ ОД

Сега веќе од

2.132.180 ден

НОВАТА Navara