ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ НИ Е НА ПРВО МЕСТО

Аутомотив Груп како генерален импортер на брендот Nissan во Р.Македонија ги известува своите клиенти дека поради новонастанатата ситуација во државата и препораките од Владата од 26.03.2020 год, покрај воведениот протокол за заштита од COVID-19 ви овозможува и комплетна ON LINE како и телефонска поддршка.

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОДАЖНИОТ САЛОН NISSAN

Како најдобра заштита во оваа ситуација е  да не ги напуштате вашите домови, освен за итна потреба. Токму затоа нашиот тим ви препорачува телефонски и online да нè контактирате за сите прашања кои се однесуваат за најновите модели, закажување на тест возење и посета на салонот и сервисниот центар со претходно закажување:

 

Online и телефонска поддршка:
☎ 070330747
📧 Маил – info@nissan.mk /prodazba@nissan.mk

 

Понеделник – Петок: 09:00 - 17:00 часот
Сабота: 09:00 – 14:00 часот

 

*За сите пристигнати пораки од 17:00 – 22:00 часот одговорот и јавувањето ќе го добиете во текот на наредниот ден.

Продажните салони како и официјалниот сервисен центар се комплетно дезинфицирани според највисоките критериуми за одржување на хигиената. Воведен е и посебен ред на прием на нашите клиенти во делот за продажба со претходно закажување. Ги молиме нашите клиенти да се придржуваат на препораките при влез и излез од нашиот салон како и да одржуваат безбедно растојание.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СЕРВИСНИОТ ЦЕНТАР НА NISSAN

Сервисниот центар на брендот NISSAN e комплетно дезифициран (дезинфицирање на просторот на прием на клиенти на секој час). Внимателно и одговорно се прати процедурата на превземање на клучевите на автомобилот, и нивна дезинфекција. Контактните површини за работа се поминуваат со средства за дезинфекција пред и по работа на возилото. Посебен ред на прием и комуникација на означена далечина внимателно следејќи ги препораките од Министерството за Здравство.

 

Нашиот тим ви препорачува телефонски и online да нè контактирате за сите прашања и посета со претходно закажан термин на телефонскиот број 02/2 727 234 како и на маил: priemno@renault.mk

 

Работно време на сервисен центар:
Понеделник – Петок: 08:00 – 17:00 часот
Сабота: 10:00 – 14:00 часот

 

Контакт сервисен центар:
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638
📧 priemno@renault.mk / ilce.pandiloski@renault.mk

 

Контакт за резервни делови:
☎ 02/2 727-219; 072/222-570
📧 dragi.dimitriov@renault.mk

 

Контакт за сервис за каросерија и боење:
☎ 070/407-703
📧 vlatko.stamboliski@renault.mk