НОВИОТ NISSAN X-TRAIL: АВАНТУРАТА ВЕ ПОВИКУВА.

Без оглед дали бегате од градскиот метеж или вршите секојневни работи, новиот X-Trail со својот воочлив, простран изглед и иновативната технологија конструиран е за секакви авантури.

ОТКРИЈТЕ ГИ ГЛАВНИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

Прикажаните слики се само илустрација. Во одредени примери прикажани се возила со спецификации кои се недостапни во Република Македонија и не го прикажуваат одредениот модел, опрема или понуда. Прикажаните карактеристики може да бидат недостапни или ограничени на одредени пакети опрема.


КонфигураторЦениброшураНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
БИДЕТЕ ВО ТЕК
НА ВРВ

ПРЕНЕСЕТЕ НА ДРУГИТЕ ЗА НАС!

СПОДЕЛИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ